1 september 2014
Renault Twingo

Renault Twingo

Nieuwe Twingo nu bij de Renault dealer

Autozine
1 september 2014 | De nieuwe Renault Twingo staat vanaf vandaag bij de Nederlandse dealers. Hij is leverbaar vanaf 9.990 euro. Om zijn debuut extra kracht bij te zetten, speelt de nieuwe Twingo de hoofdrol in een publiciteitscampagne, die ontwikkeld is door het Franse kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas. In een animatiefilm worden de behendigheid en het sympathieke karakter van de nieuwe Twingo op speelse wijze geïllustreerd. Het sluit aan op de nieuwe campagneslogan: go anywhere, go everywhere.

Op zoek naar een Renault Twingo?
bynco heeft er 49 vanaf € 5.650,-

Renault Twingo

Renault veranderde de gehele bouwwijze, monteert de motor achterin en plaatst standaard vijf portieren. Het interieur is veelzijdig en het design uiterst kleurrijk en speels.

Renault Twingo

De nieuwe Renault Twingo is in vele opzichten uniek en verdient een spraakmakende reclamecampagne die lange tijd op het netvlies blijft staan. Olivier Kuntzel en Florence Deygas zijn een internationaal gelauwerd kunstenaarsduo die bekendstaan om hun grafische creaties.

Voor de film 'Catch Me If You Can' van Steven Spielberg hebben zij bijvoorbeeld een opzienbarende openingstitel gemaakt. Voor de nieuwe Renault Twingo maakte ze een animatiefilm, waarin de Twingo als levendig personage uiteenlopende uitdagingen aangaat. Het eindigt met de slogan 'Go anywhere, go everywhere'.

Renault Twingo
IkWilVanMijnAutoAf
Renault Twingo als E-Tech electric UrbanRenault Twingo als E-Tech electric Urban
6 oktober 2021
Renault prijst Twingo ElectricRenault prijst Twingo Electric
29 juli 2020
Renault introduceert Twingo Z.E.Renault introduceert Twingo Z.E.
24 februari 2020
Renault prijst vernieuwde Twingo 2019Renault prijst vernieuwde Twingo 2019
15 april 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum