7 juli 2014
Renault Twingo

Renault Twingo

Nieuwe Renault Twingo toert door Europa

Autozine
7 juli 2014 | De nieuwe Renault Twingo is op toer geweest door Europa. Voor een exclusieve photo shoot bezocht Renaults nieuweling diverse hoofdsteden. In Nederland toonde de nieuwe Renault Twingo zijn karaktervolle uiterlijk tijdens een photo shoot in Amsterdam. Daarnaast was de auto ook op diverse evenementen te bewonderen zoals het Concours d'élégance in Apeldoorn en tijdens een speciaal evenement voor bloggers en lifestyle pers.

Op zoek naar een Renault Twingo?
bynco heeft er 48 vanaf € 5.650,-

Renault Twingo

De Franse fotograaf Dingo legde in 1993 de Twingo vast op de gevoelige plaat. Zijn humoristische platen gaven een goede indruk van het ruime interieur en de vrolijke uitstraling van de auto. Twee decennia later kreeg de Franse fotograaf weer de kans om de nieuwe stadsauto vast te leggen in zijn element: het centrum van de grote stad.

Renault Twingo

Vanaf heden is de nieuwe Renault Twingo te bestellen en te bewonderen bij diverse Renault dealers in de showroom. Kijk op de website Renault.nl/twingo-preview voor een overzicht van wanneer de nieuwe Twingo bij welke Renault dealer te bekijken is. Vanaf september staat de nieuwe Renault Twingo bij elke Renault dealer in de showroom en is het ook mogelijk om een proefrit te maken.

De nieuwe Renault Twingo is in z'n element in het stadsverkeer dankzij zijn wendbaarheid en de draaicirkel van slechts 8,6 meter. En hoewel de nieuwe Twingo 10 centimeter korter is dan de vorige generatie, is de cabine 22 centimeter langer.

Renault Twingo Renault Twingo als E-Tech electric UrbanRenault Twingo als E-Tech electric Urban
6 oktober 2021
Renault prijst Twingo ElectricRenault prijst Twingo Electric
29 juli 2020
Renault introduceert Twingo Z.E.Renault introduceert Twingo Z.E.
24 februari 2020
Renault prijst vernieuwde Twingo 2019Renault prijst vernieuwde Twingo 2019
15 april 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum