16 november 2016
Renault Scenic

Renault Scenic

Nieuwe Renault Scenic nu bij de dealer

Autozine
16 november 2016 | Renault introduceert vandaag de nieuwe Scenic in Nederland. Alle Nederlandse dealers hebben vandaag hun demonstratieauto opgehaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar 100 auto's opgesteld stonden. De vierde generatie Renault Scenic staat vanaf 17 november in de showroom. De Grand Scenic volgt in december.
 

Met zijn sierlijke lijnen, tweekleurige carrosserie en standaard 20 inch wielen voor alle uitvoeringen heeft dit model een unieke uitstraling. De Scenic biedt talrijke veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder standaard met Active Emergency Braking System (AEBS) met Pedestrian Detection op alle uitvoeringen.

Renault Scenic

Het motorenaanbod omvat vier diesel- en twee benzinemotoren. De dCi 110 dieselversie is bovendien leverbaar met de nieuwe Hybrid Assist-techniek van Renault. Deze versie met elektrische motorondersteuning is goed voor een verbruik van 3,5 l/100 km en een CO2-emissie van 92 g/km (NEDC (onder voorbehoud van definitieve homologatie)). De auto is leverbaar vanaf € 32.160 (inclusief afleverkosten). Met deze prijs is Renault erin geslaagd om de Hybrid Assist techniek aan te bieden voor een zelfde prijs als modellen in het segment zonder deze technologie. De Hybrid Assist versie wordt leverbaar in het 1e kwartaal van 2017.