30 mei 2017
Renault Scenic

Renault Scenic

Renault Scenic nu ook als Initiale Paris

Autozine
30 mei 2017 | De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. Dzee topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de INITIALE PARIS uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur.

Op zoek naar een Renault Scenic?
bynco heeft er 51 vanaf € 13.795,-

Renault Scenic

De INITIALE PARIS uitvoering van de Renault Scénic en Grand Scénic onderscheidt zich met diverse unieke stijlelementen, waaronder speciale 20-inch lichtmetalen INITIALE PARIS wielen, een grille met een sterpatroon, een INITIALE PARIS logo onder het Renault logo, LED-mistlampen gecombineerd met bochtenverlichting en de unieke lakkleur Noir Améthyste.

Renault Scenic

Het interieur wordt gekenmerkt door eenzelfde mate van verfijning. Tot de uitrusting behoren Nappa lederen bekleding, verchroomde instaplijsten, elektrisch verstelbare en verwarmbare voerstoelen met massagefunctie en hoofdsteunen met instelbare randen. De uitrusting van de Scénic en Grand Scénic INITIALE PARIS is extra compleet met onder meer standaard een Bose audiosysteem, head up-display in kleur en Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem).

Renault Scenic

Er is keuze uit vijf motorvarianten: de Energy TCe 130 benzinemotor, dCi 110 Hybrid Assist dieselmotor, Energy dCi 110 EDC dieselmotor (automaat met dubbele koppeling), de Energy dCi 130 dieselmotor (met handbak) en de Energy dCi 160 EDC dieselmotor (automaat met dubbele koppeling).

Renault Scenic

De nieuwe Scénic en Grand Scénic INITIALE PARIS staan vanaf september 2017 in de Nederlandse showrooms. De prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt

Nieuwe motoren voor Renault ScenicNieuwe motoren voor Renault Scenic
7 december 2017
Verkoop nieuwe Renault Scenic van startVerkoop nieuwe Renault Scenic van start
16 november 2016
Renault onthult nieuwe ScenicRenault onthult nieuwe Scenic
1 maart 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum