Renault Kangoo

Bijtelling leaseauto

Renault Kangoo

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Renault Kangoo is groter dan een stationcar en voordeliger dan een MPV. Dat maakt de Renault tot een uiterst functionele gezinsauto op budget. Deze nieuwe generatie biedt meer comfort dan voorheen.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 26.656,-
 CO2-uitstoot: 132 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.864,-

 
Bijtelling "Renault Kangoo dCi 90 Comfort EDC"
 
Bijtelling per jaar€ 2.234,-
Bijtelling per maand€ 186,-
Leaseprijs per maand vanaf€ 209,-
 
Renault Kangoo leasen?
Dat kan! Vanaf € 180,-
Lease.auto

Dacia DokkerDacia Dokker
"dCi 90 Laureate"
Fiat QuboFiat Qubo
"1.3 MultiJet 16v Easy"
Citroën NemoCitroën Nemo
"HDi 80"
Opel ComboOpel Combo
"L1H1 1.6 Selection (75 pk)"