25 september 2014
Renault Espace

Renault Espace

Renault presenteert nieuwe Espace

Autozine
25 september 2014 | De Renault Espace is herboren en opnieuw als grote en robuuste crossover vormgegeven door Renault Directeur Industrial Design Laurens van den Acker. DeĀ  innovatieve crossover van Renault komt in grote lijnen overeen met de spannend gelijnde concept car Initiale Paris die Renault in 2013 op de IAA van Frankfurt onthulde.
 

Kenmerkend voor de nieuwe Renault Espace is het ruimtelijke en flexibele interieur, een karaktereigenschap waar ook de eerdere generaties uit de 30-jarige carrière van de van oorsprong full-size MPV bekend om staan. De Renault Espace is nu echter geëvolueerd in een vloeiend gelijnde crossover met opvallende zaken zoals een 'zwevende' middenconsole.

Renault Espace

Het interieur van zowel de vijf- als de zevenpersoonsversie claimt daarbij een tot in detail uitgedachte modulariteit. En ook het design en de bouwkwaliteit heeft de extra aandacht van Renault gekregen.

Renault Espace

De nieuwe Renault Espace beleeft zijn wereldpremière op de komende Autosalon van Parijs (4 t/m 19 oktober a.s.).

Renault Espace

Speciaal voor de nieuwe Renault Espace heeft Renault samen met zijn partners Publicis Conseil en DigitasLBi een digitale presentatie ontwikkeld met zowel video- als 3D-weergaven. Internetgebruikers kunnen hiermee het exterieur en het interieur van de nieuwe Espace virtueel ervaren. De online presentatie van de nieuwe Renault Espace is te vinden op Crossover.Renault.nl