14 april 2015
Renault Espace

Renault Espace

Renault ontwikkelt Virtual Reality voor presentatie nieuwe Espace

Autozine
14 april 2015 | Renault Nederland biedt een bijzondere ervaring aan op de stand van de AutoRAI. Van vrijdag 17 t/m 26 april aanstaande krijgen bezoekers de mogelijkheid om de nieuwe Renault Espace, nog voordat deze op de weg te zien zal zijn, te ervaren tijdens een proefrit met de Virtual Reality+ technologie.

De nieuwe Renault Espace wordt  voor het eerst op de AutoRAI aan het grote publiek gepresenteerd en vanaf begin juni staat hij bij de Renault-dealer.  Alle bezoekers die naar de stand komen verdienen het om de auto echt te leren kennen. Daarom heeft Renault de proefrit met Virtual Reality+ ontwikkeld.

Renault Espace

Bezoekers van de AutoRAI kunnen plaatsnemen in de Renault Espace en krijgen een VR-bril op. Ze worden vervolgens rondgereden door Amsterdam, terwijl de auto gewoon op de RAI blijft staan. Virtual Reality maakt het mogelijk om tijdens de virtuele rit 360 graden rond te kijken naar alles wat er gebeurt in en buiten de auto.

Renault voegt echte elementen toe, zoals bijvoorbeeld de wind die je voelt als je de handen uit het raam laat wapperen, de massagestand van de stoelen of interactie met mensen die je virtueel ziet.

Renault Espace

Op zoek naar een Renault Espace?
bynco heeft er 26 vanaf € 17.940,-

Renault Espace

Renault Espace ondergaat facelift 2020Renault Espace ondergaat facelift 2020
25 november 2019
5 EuroNCAP sterren voor Renault Espace5 EuroNCAP sterren voor Renault Espace
22 april 2015
Renault maakt prijs nieuwe Espace bekendRenault maakt prijs nieuwe Espace bekend
15 januari 2015
Renault geeft specificaties Espace vrijRenault geeft specificaties Espace vrij
2 oktober 2014
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum