Renault Captur

Renault Captur

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Renault Captur Hybrid biedt betere prestaties, meer comfort en een lager verbruik tegen een minimale meerprijs t.o.v. de standaard benzine-versie. Prima weggedrag, geslaagde vormgeving.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 25.720,-
 CO2-uitstoot: 119 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.658,-

 
Bijtelling "Renault Captur TCe 100 Bi-Fuel Intens"
 
Bijtelling per jaar€ 2.156,-
Bijtelling per maand€ 180,-
 

Op zoek naar een Renault Captur?
bynco heeft er 82 vanaf € 22.225,-

Renault Captur

Opel MokkaOpel Mokka
"Edition"
DS 3 CrossbackDS 3 Crossback
"E-Tense Performance Line"
Kia SoulKia Soul
"64 kW Dynamic"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum