16 september 2016
Renault Captur

Renault Captur

Renault Captur als Serie Signature Wave

Autozine
16 september 2016 | Renault introduceert een speciale uitvoering van de Captur. De Série Signature Wave is leverbaar in de nieuwe carrosseriekleur Blanc Nacré en valt op door de exterieuraccenten in Bleu Pacifique voor de stootlijsten, naafkappen, buitenspiegelkappen en unieke striping op het dak. De Captur Signature Wave is tevens te herkennen aan de lichtmetalen 17 inch wielen van het model 'Adventure Noir' en de 'Wave'-badge op de flanken. De auto is per direct beschikbaar.
Renault Captur leasen?
Dat kan! Vanaf € 151,-
Lease.auto

 

Ook in het interieur zijn kenmerken te vinden die alleen geleverd worden op een Série Signature. Zo is de auto voorzien van een speciale interieurafwerking met details in Bleu Pacifique, blauw stikwerk en speciale, rundlederen bekleding in de kleur antraciet. Een van de unieke features is dat de omlijsting van de klimaatregeling altijd wordt verlicht in de kleur Bleu Frost.

Renault Captur

De Captur Série Signature Wave is gebaseerd op de Captur Dynamique. Dat betekent dat ook het Renault R-Link multimedia- en navigatieysteem aan boord is, inclusief DAB+-radio. Andere zaken in de uitrusting zijn elektronisch geregelde airconditioning, parkeersensoren inclusief achteruitrijcamera, een regen- en lichtsensor, elektrische inklapbare buitenspiegels en een Renault Handsfree Card.

De Renault Captur Série Signature Wave is leverbaar in combinatie met de benzinemotoren Energy TCe 90 (23.890 euro), TCe 120 (24.490 euro) en TCe 120 EDC (27.090 euro). Metallic lak is bij de prijs inbegrepen. Deze prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM en BTW, maar exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. De Renault Captur Série Signature Wave heeft een totale oplage van 500 auto's voor de Nederlandse markt.