Renault Captur

Bijtelling leaseauto

Renault Captur

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Renault Captur is de meest populaire kleine SUV van dit moment. Terecht, want de Captur combineert het beste van een gezinsauto en een terreinauto. In Helly Hansen versie kan de Captur ook offroad.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 27.270,-
 CO2-uitstoot: 101 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.999,-

 
Bijtelling "Renault Captur dCi 110 Edition One"
 
Bijtelling per jaar€ 2.286,-
Bijtelling per maand€ 190,-
Leaseprijs per maand vanaf€ 262,-
 
Renault Captur leasen?
Dat kan! Vanaf € 151,-
Lease.auto

Hyundai KonaHyundai Kona
"64 kW Comfort"
Kia SoulKia Soul
"64 kW Dynamic"
Nissan JukeNissan Juke
"1.5 dCi Acenta"
Citroën C3 AircrossCitroën C3 Aircross
"BlueHDi 100 Feel"
Kia StonicKia Stonic
"1.6 CRDi DynamicLine"