Opel Vivaro

Bijtelling leaseauto

Opel Vivaro

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Wie niet voldoende heeft aan een MPV, kan een busje overwegen. Het verschil in ruimte is evident: terwijl een MPV ruimte biedt aan 7 personen of bagage, weet de Vivaro raad met 9 personen en bagage.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 47.743,-
 CO2-uitstoot: 152 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 10.503,-

 
Bijtelling "Opel Vivaro Combi L1H1 1.6 CDTi BiTurbo ecoFLEX (145 pk)"
 
Bijtelling per jaar€ 4.002,-
Bijtelling per maand€ 333,-
 

Op zoek naar een Opel Vivaro?
DAS import heeft er 497 vanaf € 15.807,-

Opel Vivaro

Volkswagen TransporterVolkswagen Transporter
"Dubbele Cabine L2H1 30 2.0 TDI (90 pk)"
Ford Transit CustomFord Transit Custom
"290 L1 Sport Van"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum