Opel Crossland

Opel Crossland

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Opel Crossland X voldoet nu al aan de uitstootnormen van 2019. Daar is in het rijden niets van te merken. De Crossland X blijft comfortabel, ruim en compleet.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 29.800,-
 CO2-uitstoot: 104 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.556,-

 
Bijtelling "Opel Crossland 1.5 CDTI Innovation"
 
Bijtelling per jaar€ 2.498,-
Bijtelling per maand€ 208,-
 

Op zoek naar een Opel Crossland?
bynco heeft er 31 vanaf € 14.640,-

Opel Crossland

Hyundai KonaHyundai Kona
"39 kW Comfort"
Peugeot 2008Peugeot 2008
"EV Active"
Citroën C3 AircrossCitroën C3 Aircross
"100 Feel"
Audi Q2Audi Q2
"1.6 TDI"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum