5 april 2017
Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail nu met drone

Autozine
5 april 2017 | De Nissan X-TRAIL wordt tijdelijk geleverd in een bijzondere uitvoering: de X-Scape. Met een ongebruikelijke accessoire, een foto-/video-drone, kan de eigenaar alle avonturen op spectaculaire wijze vastleggen. De Nissan X-TRAIL X-Scape is voorzien van een compacte lichtgewicht drone met geavanceerde 'Follow me' GPS- en tracking-technologie. Daarmee kan de drone unieke foto's en video's maken van avontuurlijke uitstapjes.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

De drone, een Parrot Bebop 2 die slechts 500 gram weegt, is te bedienen met de Parrot Skycontroller 2-afstandbediening en de Parrot Cockpitglasses-headset. De First Person View-functie (FPV) biedt de bestuurder een unieke bird's eye view van de omgeving. De drone is geschikt voor filmopnamen dankzij zijn wendbaarheid en de digitale stabilisatie van de beelden.

Nissan X-Trail

De Nissan X-TRAIL X-Scape is gebaseerd op de topuitvoering Tekna en zowel leverbaar met diesel als benzinemotor. De standaarduitrusting omvat lederen interieurbekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming, automatische gescheiden airconditioning, het NissanConnect-infotainmentsysteem met satellietnavigatie, een panoramisch zonnedak met elektrisch bedienbare zonwering en dakrails waarop fietsen en/of kano's zijn mee te nemen.

De Nissan Intelligent Mobility-veiligheidsvoorzieningen in de Nissan X-TRAIL X-Scape zijn onder meer Blind Spot Warning, Intelligent Around View Monitor, Moving Object Detection, Intelligent Emergency Braking, Lane Departure Warning en Traffic Sign Recognition.

De Nissan X-TRAIL X-Scape is er in zowel vijf- als zevenzitsuitvoering. Deze speciale uitvoering is leverbaar vanaf medio april voor prijzen vanaf 39.290 euro.