5 april 2017
Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail nu met drone

Autozine
5 april 2017 | De Nissan X-TRAIL wordt tijdelijk geleverd in een bijzondere uitvoering: de X-Scape. Met een ongebruikelijke accessoire, een foto-/video-drone, kan de eigenaar alle avonturen op spectaculaire wijze vastleggen. De Nissan X-TRAIL X-Scape is voorzien van een compacte lichtgewicht drone met geavanceerde 'Follow me' GPS- en tracking-technologie. Daarmee kan de drone unieke foto's en video's maken van avontuurlijke uitstapjes.

Op zoek naar een Nissan X-Trail?
bynco heeft er 16 vanaf € 19.245,-

Nissan X-Trail

De drone, een Parrot Bebop 2 die slechts 500 gram weegt, is te bedienen met de Parrot Skycontroller 2-afstandbediening en de Parrot Cockpitglasses-headset. De First Person View-functie (FPV) biedt de bestuurder een unieke bird's eye view van de omgeving. De drone is geschikt voor filmopnamen dankzij zijn wendbaarheid en de digitale stabilisatie van de beelden.

Nissan X-Trail

De Nissan X-TRAIL X-Scape is gebaseerd op de topuitvoering Tekna en zowel leverbaar met diesel als benzinemotor. De standaarduitrusting omvat lederen interieurbekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming, automatische gescheiden airconditioning, het NissanConnect-infotainmentsysteem met satellietnavigatie, een panoramisch zonnedak met elektrisch bedienbare zonwering en dakrails waarop fietsen en/of kano's zijn mee te nemen.

De Nissan Intelligent Mobility-veiligheidsvoorzieningen in de Nissan X-TRAIL X-Scape zijn onder meer Blind Spot Warning, Intelligent Around View Monitor, Moving Object Detection, Intelligent Emergency Braking, Lane Departure Warning en Traffic Sign Recognition.

De Nissan X-TRAIL X-Scape is er in zowel vijf- als zevenzitsuitvoering. Deze speciale uitvoering is leverbaar vanaf medio april voor prijzen vanaf 39.290 euro.

Nieuwe motoren voor Nissan X-TRAIL 2020Nieuwe motoren voor Nissan X-TRAIL 2020
7 juni 2019
Nissan kondigt vernieuwde X-Trail aanNissan kondigt vernieuwde X-Trail aan
2 juni 2017
Nieuwe dieselmotor voor Nissan X-TrailNieuwe dieselmotor voor Nissan X-Trail
23 november 2016
Nissan X-TRAIL nu ook met DIG-T motorNissan X-TRAIL nu ook met DIG-T motor
25 juni 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum