18 februari 2013
Nissan Note

Nissan Note

Nieuwe Nissan Note debuteert in Geneve

Autozine
18 februari 2013 | Nissan introduceert in maart op de Autosalon van Genève de volledig nieuwe Nissan NOTE. Deze auto markeert de start van een serie nieuwe modellen van Nissan. Het ontwikkelingswerk voor de NOTE is gedaan in het Nissan Technical Centre Europe (NTCE) in Groot-Brittannië en Spanje. De productie start binnenkort bij Nissan Manufacturing UK (NMUK) in Sunderland.
Nissan Note leasen?
Dat kan! Vanaf € 138,-
Lease.auto

 

Door de combinatie van een lichtgewicht chassis, een lage luchtweerstand en geavanceerde motoren en transmissies moet de NOTE alle potentiële kopers aanspreken. De gebruikskosten zijn laag, mede doordat iedere NOTE standaard is voorzien van een start-stopsysteem dat zorgt voor een CO2-uitstoot vanaf 95 g/km.

Nissan Note

De NOTE markeert het debuut van Nissans Safety Shield in het B-segment, een serie veiligheidstechnologieën die voorheen in slechts veel duurdere auto's beschikbaar was. Blind Spot Warning, Lane Departure Warning en Moving Object Detection zijn veiligheidssystemen die gezamenlijk zorgen voor een veiligheidsniveau dat tot nog toe in de klasse van de NOTE nauwelijks bestond. Deze systemen verzamelen informatie via de breedbeeldcamera op de achterklep. Die camera geeft ongeacht de weersomstandigheden een helder beeld dankzij de ingebouwde was-/droogfunctie.

Nissan maakt de prijzen en specificaties van de nieuwe NOTE later dit jaar bekend. Hij staat in de herfst van 2013 bij de dealers.

Nissan Note