5 maart 2019
Nissan Leaf

Nissan Leaf

Meer opties en uitvoeringen voor Nissan Leaf

Autozine
5 maart 2019 | Nissan komt met nieuwe versies van en verbeteringen voor de LEAF. Van de uitvoeringen Tekna en N-Connecta komen versies met een extra groot rijbereik. Nissan presenteert bovendien een nieuwe instapversie, die door zijn prijs en uitrusting elektrisch rijden voor meer mensen binnen bereik brengt. De prijs hiervan wordt in een later stadium bekendgemaakt.
 

De LEAF Modeljaar 2019 biedt talrijke verbeteringen op het vlak van connectiviteit en technologie. Met de nieuwe Nissan Connect Services app heeft het navigatiesysteem nu TomTom LIVE premium verkeers- en routeinformatie. Met behulp van de app is op de smartphone te zien hoe lang het duurt om op de bestemming aan te komen. Tevens is op afstand de laadtoestand van de batterij te controleren en zijn enkele functies van de auto te bedienen.

Nissan Leaf

De versie met een groter rijbereik beleefde zijn debuut als Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition in januari 2019. Hij biedt op een volle batterij tot naar schatting 385 kilometer rijbereik en een vermogen van 160 kW (217 pk), goed voor een acceleratie van 0-100 km/uur in 7,1 seconden. De Tekna versie van de e+ is uitgerust met de geavanceerde ProPILOT rijdersassistentietechnologie.

De diverse uitvoeringen van de LEAF Modeljaar 2019 zijn vanaf maart te bestellen en naar verwachting vanaf deze zomer leverbaar.