Nissan Micra

Bijtelling leaseauto

Nissan Micra

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Nissan Micra is aangepast voor modeljaar 2019 met nieuwe motoren die sterker en zuiniger zijn dan voorheen. Nu rijdt de Micra zo goed als hij er uitziet!

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 19.390,-
 CO2-uitstoot: 104 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.266,-

 
Bijtelling "Nissan Micra IG-T Acenta"
 
Bijtelling per jaar€ 1.625,-
Bijtelling per maand€ 135,-
 
Nissan Micra privé leasen?
Dat kan! Vanaf € 294,-
IkRij.nl

Renault ZoeRenault Zoe
"R90 Entry (22 kWh)"
Opel CorsaOpel Corsa
"Edition"
Peugeot 208Peugeot 208
"EV 50 kWh 136 Allure"
Dacia SanderoDacia Sandero
"TCe 90 Ambiance"
Fiat PuntoFiat Punto
"TwinAir Turbo PopStar"