25 oktober 2017
Nissan Leaf

Nissan Leaf

Nissan toont LEAF NISMO op Tokyo Motor Show 2017

Autozine
25 oktober 2017 | Nissan presenteert tijdens de Tokyo Motor Show 2017 een aantal concept- en productiemodellen. Samen geven ze klanten een voorproefje van nieuwe en toekomstige innovaties die ze kunnen verwachten. Een van de studiemodellen is de LEAF NISMO Concept die niet alleen sportief is vormgegeven, maar ook daadwerkelijk sportiever rijdt.

Op zoek naar een Nissan Leaf?
bynco heeft er 32 vanaf € 20.480,-

Nissan Leaf

De Nissan LEAF NISMO Concept heeft een sportief exterieurdesign ontworpen door NISMO. De officiële motorsport- en tuningafdeling van Nissan heeft zich ontfermd over de rijdynamiek van het studiemodel. Toepassing van NISMO-autosporttechnologie resulteert in verbeterde aerodynamica en minder lift, zonder afbreuk te doen aan de uitstekende Cw-waarde van de nieuwe LEAF. Het zwarte interieur heeft de voor NISMO typische rode accenten en creëert zo een sportief gevoel.

Nissan Leaf

Op de weg belooft de Nissan LEAF NISMO Concept een uitdagend rijgedrag, onder meer dankzij een sportievere wielophanging en high-performance banden. Tuning van het motormanagement resulteert in een meer directe acceleratie bij elke snelheid.

Nissan Leaf

De compleet nieuwe, 100% elektrische Nissan LEAF werd in september 2017 gelanceerd en is voorzien van diverse innovaties, waaronder ProPILOT waarmee de nieuwe LEAF deels zelfstandig kan rijden binnen een rijbaan. Dankzij ProPILOT Park parkeert de auto zichzelf automatisch in een geschikt parkeervak in. Accelereren, remmen, sturen, schakelen en het activeren van de handrem: de bestuurder hoeft niets meer te doen. Met het nieuwe e-Pedal kan de bestuurder de LEAF starten, wegrijden en stoppen met gebruik van slechts een pedaal gebruikt.

Nissan Leaf

500.000e Nissan Leaf geproduceerd500.000e Nissan Leaf geproduceerd
23 maart 2021
Nissan viert 10 jaar LEAF groenNissan viert 10 jaar LEAF groen
8 februari 2021
Nissan Leaf nu vanaf 359 euro per maandNissan Leaf nu vanaf 359 euro per maand
18 november 2020
Nissan viert 10 jaar LeafNissan viert 10 jaar Leaf
10 november 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum