10 november 2017
Nissan Leaf

Nissan Leaf

Nissan LEAF wint innovatieprijs

Autozine
10 november 2017 | Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken. Het is de 'CES Best of Innovation award', toegekend door de Consumer Technology Association. Elk jaar bekroont deze Amerikaanse organisatie baanbrekende producten en technologie met innovatieprijzen in de aanloop naar de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas.

Op zoek naar een Nissan Leaf?
bynco heeft er 30 vanaf € 20.594,-

Nissan Leaf

De Nissan LEAF dankt de overwinning met name aan de ProPILOT-technologie, de opmaat is naar autonoom rijden, en aan zijn nieuwe e-Pedal. "Het is een hele eer om zo vroeg al een belangrijke erkenning voor de LEAF te krijgen", aldus Daniele Schillaci, die bij Nissan onder meer verantwoordelijk is voor marketing en sales wereldwijd van zero-emission voertuigen. "Deze prijs is bedoeld voor producten en technologie die van grote waarde zijn voor gebruikers en voor onze planeet. De award past dus perfect bij de nieuwe LEAF. Het is niet zomaar een auto. Het is vooral ook een representant van Nissan Intelligent Mobility, onze visie op persoonlijke mobiliteit voor een betere wereld".

Nissan Leaf

De bekendmaking van de CES Best of Innovation awards voor 2018 voltrok zich in New York voor een zaal vol experts uit de tech industry. Deze CES Unveiled Ceremony wordt georganiseerd door de Consumer Technology Association in aanloop naar de CES 2018 die in januari van start gaat. De Consumer Technologie Association zal daar de nieuwe LEAF op een speciale display presenteren.

De nieuwe Nissan LEAF biedt meer praktische innovaties en technologieën dan iedere andere elektrisch aangedreven auto tot dusver. Zeker de mogelijkheden om de batterij van deze auto te gebruiken voor energievoorziening thuis of als component in vehicle-to-grid projecten zijn interessant voor de gebruikers.

De productie voor West-Europa van de nieuwe Nissan LEAF start komende december. De marktintroductie is gepland vanaf februari 2018.

AutoCoach
500.000e Nissan Leaf geproduceerd500.000e Nissan Leaf geproduceerd
23 maart 2021
Nissan viert 10 jaar LEAF groenNissan viert 10 jaar LEAF groen
8 februari 2021
Nissan Leaf nu vanaf 359 euro per maandNissan Leaf nu vanaf 359 euro per maand
18 november 2020
Nissan viert 10 jaar LeafNissan viert 10 jaar Leaf
10 november 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum