14 januari 2015
Nissan Juke

Nissan Juke

Nissan start verkoop nieuwe Juke NISMO RS

Autozine
14 januari 2015 | De tijd is aangebroken voor Nissan om zijn sportiefste JUKE ooit los te laten op de openbare weg. De nieuwe Nissan JUKE NISMO RS biedt meer vermogen, een extra sportief onderstel, grotere remmen en een rijke uitrusting.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

De Nissan JUKE NISMO RS is voorzien van een krachtige 1,6-liter DIG-T benzinemotor die 160 kW (218 pk) vermogen produceert. Het maximumkoppel van de voorwielaangedreven uitvoering met handbediende zesversnellingsbak bedraagt 280 Nm. Om de aandrijfkrachten probleemloos op de weg te krijgen, installeert Nissan een differentieel met beperkte slip (LSD).

Nissan Juke

De sportieve JUKE is ook leverbaar met vierwielaandrijving. Deze versie is standaard voorzien van Nissans Torque Vectoring System en Nissans Xtronic-transmissie met schakelflippers aan de stuurkolom. Het maximumkoppel is teruggebracht tot 250 Nm.

Nissan Juke

De carrosserie van de JUKE NISMO RS is extra verstevigd om de torsiestijfheid te vergroten. Grotere remmen beloven een indrukwekkende stopkracht. Specifiek aangepaste veren en dempers beloven een uiterst dynamisch rijgedrag.

Nissan Juke

De Nissan JUKE NISMO RS is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 33.990,-.