30 juli 2018
Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara ondergaat facelift

Autozine
30 juli 2018 | Suzuki geeft de eerste foto's en video vrij van de vernieuwde Vitara voor modeljaar 2018. De compacte SUV heeft een nieuw design gekregen. Dankzij de nieuwe grille oogt de Vitara van voren krachtiger. Aan de achterzijde vallen vooral de gewijzigde achterlichten op. Naar verwachting staat de gefacelifte Vitara vanaf eind oktober 2018 bij de Suzuki-dealer.
Suzuki Vitara leasen?
Dat kan! Vanaf € 243,-
Lease.auto

 

Suzuki heeft behalve het exterieur van de Vitara ook het interieur opgefrist. Tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium bevindt zich een nieuw informatiedisplay in kleur. Suzuki levert de nieuwe Vitara met de keuze uit twee motoren waaronder de reeds bekende 1,4-liter Boosterjet-benzinemotor met turbo. Naar wens is de nieuwe Vitara uit te rusten met AllGrip vierwielaandrijving. Dit maakt de Vitara tot een metgezel voor een middelzware caravan.

Suzuki Vitara

Suzuki biedt de compacte maar vanbinnen ruime Vitara aan met de keuze uit vier nieuwe uitrustingsniveaus en twee nieuwe exterieurkleuren. Meer details over de motoren en uitrusting maakt Suzuki later bekend, evenals de prijzen.

De Suzuki Vitara facelift maakt in oktober zijn publieksdebuut op de Paris Motor Show (4-14 oktober 2018).