4 mei 2010
Citroen C3 (2010 - 2016)
Nieuws

Citroen C3 (2010 - 2016)

Citroen C3 zoekt het hogerop

4 mei 2010 - Met de introductie van de nieuwe Citroën C3 gaat Citroën een samenwerking aan met radiozender Q-Music. Vanaf 10 mei zal er een immens reuzenrad verschijnen in de binnenstad van Amsterdam met daarin de Draaiende Studio van Q-Music en een levensechte Citroën C3.
YourLease

Vanaf vandaag start de samenwerking met Q-Music en Citroën rondom de grootschalige actie De Draaiende Studio met Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte. Het is een aanvulling geworden op de Citroën TV campagne. Hierin hangt de nieuwe Citroën C3 schommelend aan een havenkraan en wordt het uitzicht door de panoramische voorruit benadrukt.

Citroen C3 (2010 - 2016)

Vanaf 10 mei nemen Q-Music DJ's, Ruud en Jeroen plaats in de studio, die bevestigd is aan een reuzenrad van 32 meter hoog op de hoek van de Boelelaan/VanLeijenberghlaan (nabij voetbalvereniging AFC) in Amsterdam. Zij kunnen de studio tijdens de actie niet verlaten en brengen 24 uur per dag door in de lucht! Middels een spel op radio kunnen luisteraars ervoor zorgen dat het reuzenrad gaat draaien, waarbij de luisteraars iedere dag verschillende keren kans maken op een geldbedrag en een gloednieuwe Citroën C3.

Met de speciale Citroën C3 ride kunnen bezoekers een digitale tour maken, waarbij ze vanuit de auto in het rad van het uitzicht kunnen genieten. Bezoekers van deze digitale tour maken ook een kans op een Citroën C3.

Carsub
Remschijf.nl