10 januari 2008
Saab 9-3 Cabriolet
Nieuws

Saab 9-3 Cabriolet

Saab 9-3 Cabriolet Spring Edition brengt lentegevoel in de winter

10 januari 2008 - Saab introduceert een speciale voorjaarseditie van de Saab 9-3 Cabriolet. De exclusieve carrosseriekleur Lynx-Yellow van deze 9-3 Cabriolet Spring Edition geeft de inzittenden een lentegevoel, ongeacht de tijd van het jaar. De lichtmetalen tienspaakswielen en de luxe lederen interieurbekleding verhogen de frisse voorjaarsuitstraling en worden tegen een gereduceerde meerprijs aangeboden.
Wittebrug

Met de Spring Edition benadrukt Saab naar eigen zeggen het vierseizoenenkarakter van de 9-3 Cabriolet. De speciale editie is leverbaar als Vector Spring Edition en Aero Spring Edition, in combinatie met alle aan de Vector- en Aero-uitrusting gekoppelde motorvarianten.

Saab 9-3 Cabriolet

De uitrusting van de 9-3 Vector en Aero wordt uitgebreid met lichtmetalen tienspaakswielen met banden in de maat 225/45R18. Elke 9-3 Cabriolet Spring Edition wordt bovendien voorzien van een Passenger Pack, bestaande uit een verstelbare middenarmsteun voor, een mattenset en bekerhouders in het dashboard en in de middenconsole, waar ook een 12V-aansluiting en een muntenvakje zijn aangebracht.

Het interieur van de 9-3 Cabriolet Spring Edition krijgt een luxueuze uitstraling dankzij de premium zwartlederen bekleding; dit betreft 100% leder. Die contrasteert met de unieke carrosseriekleur Lynx-Yellow, die exclusief leverbaar is op de Spring Edition.

De totale waarde van de opties bedraagt voor de Saab 9-3 Cabriolet Vector Spring Edition 2.900 euro en die van de Aero Spring Edition 2.550 euro. De klant betaalt echter respectievelijk 1.950 en 1.700 euro. De Saab 9-3 Cabriolet Spring Edition is per heden te bestellen.

IkWilVanMijnAutoAf
Remschijf.nl