11 april 2006
Volkswagen Golf V

Volkswagen styling

Volkswagen lanceert styling website

Autozine
11 april 2006 | Volkswagen lanceert een nieuwe website voor haar styling- en tuningproducten. Op Volkswagen.nl/styling is te zien hoe elke Volkswagen met behoud van de officiƫle fabrieksgarantie, te veranderen is in een uniek exemplaar. De site biedt originele stylingsets van Volkswagen maar ook styling en tuning van Abt. Ter gelegenheid van de lancering van deze site is er een speciale aanbieding van styling- en tuningspecialist Abt voor de Volkswagen Golf. Bovendien is een door Abt aangeklede Volkswagen Golf te winnen.

De nieuwe site laat zien hoe Volkswagen inspeelt op individuele wensen. Het aanbod bestaat niet alleen uit originele Volkswagen-accessoires zoals stylingssets en lichtmetalen velgen, maar ook het Abt Sportsline-programma en motortuning komen aan bod. Er is dus keuze uit twee verschillende stylingpakketten voor elk Volkswagen-model. Beide zijn goedgekeurd door Volkswagen. Door de pakketten bij een Volkswagen-dealer te laten leveren en monteren, blijft bovendien de originele fabrieksgarantie van kracht.

Volkswagen Golf V

Met de lancering van Volkswagen.nl/styling begint ook de levering van het Abt Stylingpakket voor de huidige generatie Golf. Een 360-view op de site visualiseert alle afzonderlijke bestanddelen van de Golf. Tot en met 3 juni 2006 is het Golf-pakket leverbaar voor 4.479 euro inclusief BTW, montage en spuitwerk. De normale prijs bedraagt 7.069 euro inclusief BTW. Met behulp van de dealerlocator is eenvoudig te achterhalen bij welke Volkswagen-dealer een gestyled exemplaar van de Abt Golf te bewonderen is. Bovendien is er op de site een digitaal krasspel te vinden. Door mee te doen, maken bezoekers kans op een nieuwe Golf voorzien van het Abt Styling-pakket.

Volkswagen Golf V
MG
Te zien in Geneve VW Golf TDi HybridTe zien in Geneve VW Golf TDi Hybrid
4 maart 2008
Golf BlueMotion nu te bestellenGolf BlueMotion nu te bestellen
8 februari 2008
VW Golf GTI edition 30 nu leverbaarVW Golf GTI edition 30 nu leverbaar
8 december 2006
Golf GTI Edition 30 komt naar NederlandGolf GTI Edition 30 komt naar Nederland
24 november 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum