11 oktober 2019
Fiat Tipo

Fiat Tipo

Fiat Tipo tijdelijk in Street-uitvoering

Autozine
11 oktober 2019 | De Fiat Tipo is tijdelijk leverbaar in de zogenaamde Street-uitvoering. Deze biedt een extra rijke uitrusting tegen een speciale prijs. De Tipo Street kost 18.895 euro.

Op zoek naar een Fiat Tipo?
bynco heeft er 4 vanaf € 12.499,-

Fiat Tipo

De standaarduitrusting van de Fiat Tipo Street omvat onder meer airconditioning, Uconnect radio met Bluetooth connectie, infodisplay, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, centrale portiervergrendeling, in ongelijke delen neerklapbare achterbank (60/40), zwart gelakte elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, 16" zwart gelakte lichtmetalen velgen en ESC (Electronic Stability Control) met Hill Holder en Trailer Sway Control.

Fiat Tipo

Standaard op de Stationwagon-uitvoering zijn onder meer dakrails, 'Flip&Fold' achterbank (voor een vlakke laadvloer van 1,80 m) en een handig schot dat de bagageruimte desgewenst in twee verdeelt. Achterin de bagageruimte kunnen de zijwandjes van de opbergvakken worden verwijderd, zodat de volledige breedte van de bagageruimte kan worden benut.

De Tipo Street staat per direct voor een tijdelijke introductieprijs van €18.895 bij de Fiat dealer. Dit behelst een klantvoordeel van €1.800. Voor de stationvariant betaalt men €1000 meer. Net als op iedere andere door een officiële FCA-dealer in Nederland nieuw verkochte Fiat personenauto, geldt ook voor de Fiat Tipo Street standaard 5 jaar kilometervrije fabrieksgarantie inclusief vijf jaar mobiliteitsgarantie.

Op zoek naar een Fiat Tipo?
DAS import heeft er 10 vanaf € 14.746,-

Fiat Tipo

Fiat Tipo bestaat 30 jaarFiat Tipo bestaat 30 jaar
26 januari 2018
Fiat Tipo nu als S-DesignFiat Tipo nu als S-Design
1 september 2017
Fiat Tipo nu als ook hatchback en wagonFiat Tipo nu als ook hatchback en wagon
18 november 2016
Fiat Tipo ook als hatchbackFiat Tipo ook als hatchback
1 maart 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum