10 augustus 2009
Lotus Elise

Lotus Elise

Elektrische Lotus Elise bij Bavaria City Race

Autozine
10 augustus 2009 | Elipo laat zien hoe snel en spannend elektrisch rijden is tijdens Bavaria City Racing op 16 augustus. Het recentelijk in Zeist geopende elektrische mobiliteitscentrum neemt in Rotterdam deel aan de New Energy Demo met een elektrische Lotus Elise en een elektrische crossmotor van het Zwitserse Quantya.
Nieuwe vloermatten voor de Lotus Elise?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

 

Bezoekers van Bavaria City Racing kunnen dit jaar ervaren dat elektrische voertuigen enorm krachtig zijn en snel accelereren. Zo sprint de elektrische Lotus Elise in minder dan 5 seconden van stilstand naar 100 km/u. De Quantya crossmotor is op zijn beurt krachtig genoeg om spectaculaire wheelies mee te maken.

Lotus Elise

Met de demonstratieritten op het stratencircuit in Rotterdam bestrijdt Elipo het vooroordeel dat elektrische auto's en motoren saai en traag zouden zijn.

De New Energy Demo, waaraan diverse milieuvriendelijke voertuigen deelnemen, start om 11:30u en duurt tot 12:00u. Aansluitend rijden de elektrische Lotus Elise en Quantya crossmotor door naar het naast het parcours gelegen Familieplein, waar ze de rest van de dag te bezichtigen zijn.

Lotus Elise

Elipo (kort voor electrical power) biedt een breed spectrum aan 100% elektrische voertuigen. Van een sportauto tot aan een stationwagon, van een motorscooter tot aan een crossmotor en van buitenboordmotoren tot aan een exclusieve speedboot. De voornaamste elektrische voertuigen die op dit moment op de markt zijn, heeft Elipo in Zeist onder één dak verzameld.