9 februari 2012
Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi onthult nieuwe Outlander

Autozine
9 februari 2012 | Mitsubishi onthult op de Autosalon van Genève de derde generatie van de Outlander. De nieuwe generatie Outlander zal in Europa geleverd worden met een keuze uit twee motoren (met 2WD of 4WD): 2.0 l MIVEC benzine of 2.2 l MIVEC Clean Diesel (MMC's eigen 4N14 motor). Afhankelijk van land, versie, motor en specificaties zullen stop/start evenals een geheel nieuwe zestraps automatische versnellingsbak leverbaar zijn.

Op zoek naar een Mitsubishi Outlander?
bynco heeft er 56 vanaf € 20.645,-

Mitsubishi Outlander

Als onderdeel van het nieuwe technische pakket, zal de nieuwe Outlander ook uitgerust worden met een "Eco-friendly Driving System" dat de bestuurder waarschuwt wanneer hij/zij met maximale efficiëntie rijdt. Vervolgens kan de bestuurder ervoor kiezen om met maximale efficiëntie te blijven rijden, om het brandstofverbruik te verbeteren. De beschikbaarheid van dit systeem hangt af van het model en de markt.

Mitsubishi Outlander

Na de onthulling in Genève wordt de nieuwe generatie Outlander eerst in Rusland gelanceerd, gevolgd door Europa (later in de zomer), Japan, Oceanië en Noord-Amerika.

In 2013 zal Mitsubishi Europa een plug-in hybride-uitvoering lanceren. De Outlander, uitgerust met het Mitsubishi Plug-in Hybrid EV System, zal beschikken over een even groot bereik en een even lage CO2-uitstoot als de Concept PX-MiEV II (meer dan 800 km en minder dan 50 g/km).

AutoCoach
Mitsubishi Outlander nu als LimitedMitsubishi Outlander nu als Limited
21 oktober 2019
Mitsubishi verkoopt 200.000ste OutlanderMitsubishi verkoopt 200.000ste Outlander
11 april 2019
Mitsubishi test Outlander PHEV voor WLTPMitsubishi test Outlander PHEV voor WLTP
13 september 2018
Gratis laden met Mitsubishi OutlanderGratis laden met Mitsubishi Outlander
3 september 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum