27 november 2013
Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander wint Innovation Award

Autozine
27 november 2013 | De Mitsubishi Outlander PHEV is in het thuisland Japan in de prijzen gevallen. Binnen de the Car of the Year Japan-verkiezing 2013-2014 bekroonde de jury de auto met de Innovation Award. De Outlander PHEV kreeg hiermee de onderscheiding voor de meest innovatieve technologie voor bescherming van het milieu, veiligheid en andere criteria die de jury in de beoordeling liet meewegen.

Op zoek naar een Mitsubishi Outlander?
bynco heeft er 38 vanaf € 18.945,-

Mitsubishi Outlander

De Car of the Year Japan-jury koos de Outlander PHEV op basis van de volgende motivatie:

Mitsubishi Outlander
  • De Outlander PHEV maakt een geheel nieuwe manier van autorijden mogelijk, door het slim combineren van de voordelen van een SUV en plug-in hybrid EV (electric vehicle)-technologie.
  • De geslaagde combinatie van een zeer laag brandstofverbruik en prestaties en rijeigenschappen van een zeer hoog niveau.
  • Een adequate oplossing voor het probleem van de doorgaans kleine actieradius van een EV, door het elektrisch rijden te verlengen dankzij efficiĆ«nte technologie.
  • De oplaadmogelijkheid van de aandrijfaccu's door de auto zelf, plus het hoge vermogen van het accupakket.

Het Plug-in Hybrid EV System van Mitsubishi Motors Corporation (MMC), zoals toegepast in de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV, werd onlangs ook al bekroond als 'RJC Technology of the Year 2014'. Een onderscheiding die in Japan jaarlijks wordt toegekend voor vernieuwende technologie, door een vakjury van onderzoekers en journalisten in de automobielindustrie. RJC staat voor 'Automotive Researchers and Journalists Conference of Japan'.

Om duurzaam autorijden te bereiken en verder uit te bouwen, zal Mitsubishi Motors Corporation (MMC) het ontwikkelen en het op de markt brengen van elektrische auto's voortzetten, zowel met EV's als PHEV's. Hiermee wil het merk naar eigen zeggen trendsetter zijn in elektrisch aangedreven voertuigtechnologie, om zo bij te dragen een het behoud van het milieu, door de CO₂-uitstoot wereldwijd terug te dringen.

Mitsubishi Outlander nu als LimitedMitsubishi Outlander nu als Limited
21 oktober 2019
Mitsubishi verkoopt 200.000ste OutlanderMitsubishi verkoopt 200.000ste Outlander
11 april 2019
Mitsubishi test Outlander PHEV voor WLTPMitsubishi test Outlander PHEV voor WLTP
13 september 2018
Gratis laden met Mitsubishi OutlanderGratis laden met Mitsubishi Outlander
3 september 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum