2 maart 2002
 

Mitsubishi

voordeel op mitsubishi carisma en space star

Autozine
2 maart 2002 | Mitsubishi introduceert de Space Star Live en Carisma Drive. Dit zijn speciale, extra sportieve versies die zich onderscheiden door een rijk standaarduitrusting. Zowel het uiterlijk als het comfort van deze modellen staat op een hoger niveau dan bij een gewone varianten. Met de Space Star Live en Carisma Drive wordt volgens Mitsubishi ook de verwende automobilist op zijn wenken bediend. Wie kiest voor een van deze modellen kan bovendien rekenen op een voordeel van 1.400 euro.
UnitedConsumers
Info

De autokoper die comfort en een fraai uiterlijk hoog op zijn verlanglijstje heeft staan, kan volgens Mitsubishi met de Space Star Live uitstekend uit de voeten. Dit model combineert de eigenschappen van deze midi-MPV (Multi Purpose Vehicle) met een aantal bijzonder chique en sportieve extra's. Mistlampen voor, 15 inch lichtmetalen wielen en metallic lak verfraaien het uiterlijk. De dakdragers zijn praktisch en sportief. Met airconditioning, speciale bekleding, een zilverkleurig instrumentenpaneel en dito omlijsting van de middenconsole is het interieur opgefleurd. De extra's vertegenwoordigen een waarde van EUR 2.295,-. De meerprijs ten opzichte van een Space Star Comfort bedraagt ERU 895,-. Dat brengt het totale voordeel op EUR 1.400,-. De Space Star Live is er vanaf ERU 18.690,-.

Mitsubishi

De Carisma Drive kenmerkt zich eveneens door uiterlijke en innerlijke verfraaiingen. Aan de buitenzijde springen de standaard metallic lak, 15 inch lichtmetalen velgen, in de kleur van de carrosserie uitgevoerde buitenspiegels en de dorpelbeschermingslijsten in het oog. De inzittenden worden bovendien getrakteerd op speciale bekleding, een zilverkleurig instrumentenpaneel en dito omlijsting van de middenconsole. Deze uitvoering beschikt bovendien over airconditioning, vier airbags en ABS. De extra's ten opzichte van de Comfort vertegenwoordigen een waarde van EUR 1.695,-. De meerprijs ten opzichte van een Carisma Comfort is EUR 295,-. Hierdoor bedraagt het voordeel EUR 1.400.

De Space Star Live en de Carisma Drive zijn leverbaar met drie motoren: twee benzinemotoren met een inhoud van 1,6 (76Kw/103pk) en 1,8 liter (90 kW/122 pk) en een direct-ingespoten turbodieselvariant van 1,9 liter. De laatste levert 75 kW/102 pk. Voor de Carisma Drive is bovendien een krachtiger uitvoering van deze 1.9 DI-D motor beschikbaar. Deze levert 85 kW/115 pk. Voor beide modellen is keus uit vier kleuren: Haag Silver, Fjord Blue, Slate Green en Sapphire Black.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020