12 maart 2002
 

Mitsubishi

mitsubishi space wagon en galant nu ook in live en drive uitvoering leverbaar

Autozine
12 maart 2002 | Na de bijzondere uitvoeringen Space Star Live en Carisma Drive, introduceert Mitsubishi nu ook de Space Wagon Live en Galant Drive. Kenmerkend voor de Space Wagon Live en de Galant Drive zijn een extra uitrusting en een aantrekkelijker prijs.
Info

Met deze extra rijk gespecificeerde modellen benadrukt Mitsubishi naar eigen zeggen de leuke kanten van het autorijden. Zowel (zakelijke) veelrijders als automobilisten die de auto's met name voor hun vrijetijdsbesteding gebruiken, zullen het extra comfort volgens de fabrikant op waarde weten te schatten. Beide modellen zijn uitgerust met een audio- en navigatiesysteem van VDO Dayton. Dit kenmerkt zich op de eerste plaats door het grote bedieningsgemak. Bovendien garandeert het systeem dankzij onder meer de digitale soundprocessor vele instelmogelijkheden. Het navigatiesysteem met TMC verkeersdecoder helpt de bestuurder bij het vinden van snelste weg naar de ingevoerde bestemming.

Mitsubishi

De MPV (Multi Purpose Vehicle) beschikt onder meer over airconditioning, elektrische bedienbare ramen voor en achter, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Uiterlijk onderscheidt de Space Wagon Live zich met lichtmetalen 16 inch velgen. De Space Wagon Live is verkrijgbaar vanaf 27.740 euro.

Op de Galant 2.0 Drive zorgen eveneens 16 inch lichtmetalen velgen voor versterking van de uitstraling. De echte meerwaarde voor de bestuurder is ook hier terug te vinden in het interieur. Zaken als elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en airconditioning zijn standaard. De Galant Drive wordt geleverd vanaf 24.190 euro. De 2,0-liter motor van de Space Wagon en de Galant mikt vooral op souplesse. De viercilinder SOHC-lijnmotor telt zestien kleppen en heeft ECI-multipoint brandstofinspuiting. Het blok is goed voor 100 kW/136 pk bij 6.000 toeren per minuut.

Profile
Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020