18 augustus 2001
 

Mitsubishi Pajero Evolution

Mitsubishi toont Pajero Evoluation concept

Autozine
18 augustus 2001 | Met het conceptmodel Pajero Evolution geeft Mitsubishi blijk van een nieuwe kijk op design. De fabrikant laat met dit studiemodel opnieuw zien herkenbare en opwindende Mitsubishi's te bonwen. Tijdens de 2001 IAA in Frankfurt zal dit studiemodel voor het eerst aan het publiek worden getoond. De Pajero Evolution is het eerste resultaat van Mitsubishi's nieuwe design-filosofie.
Profile
Info

Nieuwe reglementen voor de rally Parijs-Dakar hebben Mitsubishi aangezet tot een revolutionair, nieuw ontwerp van de Pajero. De dynamische en inspirerende vormgeving prikkelt de zintuigen en onderstreept de agressieve aanpak van Mitsubishi's autosportactiviteiten. Jutta Kleinschmidt, de winnares van Parijs-Dakar 2001,is nauw bij het nieuwe ontwerp betrokken geweest. Haar expertise en winnaarsmentaliteit komen tot uiting in de elegante lijnen en tegelijk functionele vormen van de Pajero Evolution.

Mitsubishi

De Pajero Evolution is volgens de ontwerpers een goed getrainde topatleet met een welgevormd uiterlijk. De extroverte en futuristische uitstraling koppelt puur rijplezier aan een onomwonden gevoel voor kracht en emotie. Het Mitsubishi-logo neemt een prominente plek in op de neus van de Pajero. De drie diamanten slaan de brug tussen Mitsubishi's autosportsuccessen en de productiemodellen.

Stapelvoordeel op Mitsubishi Space StarStapelvoordeel op Mitsubishi Space Star
11 juni 2020
Mitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVsMitsubishi geeft stapelvoordeel op SUVs
4 juni 2020
Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020Mitsubishi vernieuwt Space Star in 2020
10 maart 2020
Mitsubishi verlengt garantieMitsubishi verlengt garantie
9 maart 2020