17 december 2007
Mitsubishi Grandis

Mitsubishi Grandis

Voordeelacties op Mitsubishi Grandis in december

Autozine
17 december 2007 | In cadeaumaand december trakteert Mitsubishi de kopers van een nieuwe Grandis op enkele aanbiedingen. Wie nog voor het einde van dit jaar een nieuwe Mitsubishi Grandis aanschaft, krijgt er tegen bijbetaling van 99 euro een rear seat entertainment systeem ter waarde van 1.448 euro bij. En dat is nog niet alles. Met speciale prijzen voor het DVD Navigation Pack en het Gas FX-autogassysteem kan het voordeel flink oplopen.
AutoCoach

Het rear seat entertainment systeem tovert de vijf-, zes- of zevenzits Mitsubishi Grandis om in een rijdende bioscoop. Comfortabel kunnen achterpassagiers genieten van het beeld van het LCD/TFT-scherm, dat uitklapbaar aan het plafond is gemonteerd. Met de twee draadloze hoofdtelefoons kunnen de "bioscoopbezoekers" achterin genieten van films of muziek, terwijl andere passagiers ongestoord met elkaar kunnen converseren of naar de radio luisteren.

Mitsubishi Grandis

Voor de snelste of kortste route van A naar B heeft Mitsubishi nu ook een aanbieding op het DVD Navigation Pack. Voor € 995,- levert Mitsubishi een navigatiesysteem, voorzien van een kleurendisplay, dat de weg weet in heel Europa.

Tenslotte wordt voor € 1.495,-, wordt een LPG systeem op de nieuwe Grandis gemonteerd.

Profile
Mitsubishi Grandis als Limited EditionMitsubishi Grandis als Limited Edition
22 maart 2010
Mitsubishi Grandis tijdelijk als InSportMitsubishi Grandis tijdelijk als InSport
26 september 2006
Mitsubishi Grandis nu met Power PackMitsubishi Grandis nu met Power Pack
24 mei 2006
Mitsubishi Grandis ASV-3 in testfaseMitsubishi Grandis ASV-3 in testfase
16 november 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum