26 september 2006
Mitsubishi Grandis

Mitsubishi Grandis

Mitsubishi Grandis tijdelijk als InSport versie

Autozine
26 september 2006 | Mitsubishi breidt het gamma van de Grandis uit met de versie InSport. Deze uitvoering is voorzien van een serie in het oog springende extra's, waardoor de auto dynamischer voor de dag komt. De koper betaalt daarvoor een meerprijs van € 1.400,-, wat een voordeel betekent van € 1.100,-.

De Mitsubishi Grandis valt direct op door zijn voorkomen. Achter het ranke silhouet van een stationwagen schuilt een interieur met de ruimte van een volwassen MPV. De nu gelanceerde opvallende InSport onderstreept de sportieve kwaliteiten van de Grandis. Aan de buitenzijde is deze versie direct te herkennen aan de lichtmetalen 17-inch velgen, een chromen uitlaatsierstuk en roofrails. De voorspoiler, sideskirts, de achterklep en de handgrepen zijn getooid met aluminium accenten.

Mitsubishi Grandis

Het interieur sluit bij dat sportief getinte uiterlijk aan. Dat blijkt uit het met leer beklede stuurwiel en de met leer afgewerkte versnellingspookknop, parkeerhulp, de aluminium instaplijsten, de sportpedalen en de aluminium portiergrepen.

Kenmerkend voor elke Grandis is het Hide & Seat-systeem. Met een simpele beweging zijn de beide stoelen van de derde zitrij in enkele seconden weg te klappen, waardoor een vlakke laadvloer ontstaat. In een handomdraai ontstaat een forse laadruimte, zonder dat daarvoor stoelen uit de auto hoeven te worden genomen.

Mitsubishi Grandis

Alle extra's op de Grandis InSport vertegenwoordigen een waarde van € 2.500,-. De meerprijs van de InSport bedraagt echter€ 1.400,-, waarmee het voordeel voor de consument uitkomt op € 1.100,-. De Grandis 2.4 InSport met de 165 pk (121 kW) benzinemotor is leverbaar vanaf € 32.799,-. Voor de Grandis 2.0 DI-D InSport met 136 pk (100 kW) direct ingespoten dieselmotor geldt een prijs vanaf € 37.299,-.

Mitsubishi Grandis als Limited EditionMitsubishi Grandis als Limited Edition
22 maart 2010
Voordeelacties op Mitsubishi GrandisVoordeelacties op Mitsubishi Grandis
17 december 2007
Mitsubishi Grandis nu met Power PackMitsubishi Grandis nu met Power Pack
24 mei 2006
Mitsubishi Grandis ASV-3 in testfaseMitsubishi Grandis ASV-3 in testfase
16 november 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum