25 mei 2023
Mitsubishi Eclipse Cross
Nieuws

Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross tijdelijk in prijs verlaagd

25 mei 2023 - Mitsubishi maakt het rijden in de Eclipse Cross PHEV voordeliger. Bij aanschaf van een Eclipse Cross PHEV profiteert de klant nu tijdelijk van 2.000 euro Electric Bonus. Daar bovenop kan men tot eind 2023 gratis laden bij publieke laadpunten in Nederland.

De € 2.000 Electric Bonus bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV geldt tot en met 31 juli 2023. Deze tijdelijke actie is van toepassing op alle aan particuliere klanten verkochte exemplaren, met uitzondering van de Intense- en de Business Edition-uitvoeringen. Bij aanschaf voor 30 juni kunnen klanten bovenop de € 2.000 Electric Bonus ook rekenen op een laadpas waarmee de rest van 2023 gratis kan worden geladen bij publieke laadpunten.

Mitsubishi Eclipse Cross

Wie wil profiteren van deze actie en direct wil wegrijden, moet er snel bij zijn. De voorraad van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is gelimiteer.d.

De Eclipse Cross PHEV beschikt over Mitsubishi's plug-in hybridetechnologie met twee elektromotoren en een 2,4-liter benzinemotor. Met Super-All Wheel Control (4WD) belooft het model tractie en controle op elk type terrein. De volledig elektrische actieradius van 45 kilometer (WLTP) in combinatie met het maximum trekgewicht van 1.500 kg maken deze auto geschikt voor dagelijks gebruik en avontuurlijke uitstrapjes.

YourLease
Remschijf.nl