Mitsubishi ASX

Bijtelling leaseauto

Mitsubishi ASX

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Weinig emoties, maar puur rationeel gezien deugt de ASX, het is een scherp geprijsde auto die nauwelijks nadelen kent. De auto rijdt prima en is in de praktijk zo zuinig als Mitsubishi belooft.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 18.990,-
 CO2-uitstoot: 131 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.178,-

 
Bijtelling "Mitsubishi ASX 1.6 Entry"
 
Bijtelling per jaar€ 1.592,-
Bijtelling per maand€ 133,-
 

Op zoek naar een Mitsubishi ASX?
DAS import heeft er 210 vanaf € 14.988,-

Mitsubishi ASX

Peugeot 2008Peugeot 2008
"EV Active"
Hyundai KonaHyundai Kona
"64 kW Comfort"
Citroën C3 AircrossCitroën C3 Aircross
"PureTech 82 Live"
Opel Crossland XOpel Crossland X
"1.2 Selection"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum