Mini MINI

Mini MINI

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Mini is de MINI al lang niet meer. In plaats daarvan gaat MINI met de tijd mee, want de laatste generatie bedient zich van de modernste techniek van moederbedrijf BMW. Voortaan is MINI ook comfortabel

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 26.265,-
 CO2-uitstoot: 92 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 5.778,-

 
Bijtelling "Mini MINI Cooper D"
 
Bijtelling per jaar€ 2.202,-
Bijtelling per maand€ 183,-
 

Op zoek naar een Mini MINI?
bynco heeft er 70 vanaf € 12.535,-

Mini MINI

Fiat 500 ElectricFiat 500 Electric
"Action"
Opel CorsaOpel Corsa
"Edition"
Renault ZoeRenault Zoe
"R110 Life"
Honda eHonda e
"Base"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum