Mercedes-Benz GLE Coupe

Bijtelling leaseauto

Mercedes-Benz GLE Coupe

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Mercedes-Benz GLE Coupe is een terreinauto en Coupe in 1. Van de terreinauto is alleen het stoere uiterlijk overgebleven, maar dankzij slimme techniek stuurt de GLE als een echte coupe.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 112.437,-
 CO2-uitstoot: 209 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 24.736,-

 
Bijtelling "Mercedes-Benz GLE Coupe GLE 450 AMG"
 
Bijtelling per jaar€ 12.801,-
Bijtelling per maand€ 1.067,-
 
Nieuwe vloermatten voor de GLE Coupe?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Mercedes EQCMercedes EQC
"400 4Matic"
Audi e-tronAudi e-tron
"95 kW"
Tesla Model XTesla Model X
"75D"
logoBMW X4
"xDrive20iA"
Volvo XC90Volvo XC90
"T5 Momentum AWD"