3 juli 2015
Mercedes-Benz GLC
Nieuws

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz maakt prijzen GLC bekend

3 juli 2015 - Met een aangepast uiterlijk, verbeterde techniek en een rijkere uitrusting staat de Mercedes-Benz GLC klaar om zijn entrée te maken. De  veelzijdige SUV is te bestellen vanaf 54.795 euro (incl. BTW/BPM). Daarmee staat de nieuwe GLC op hetzelfde prijsniveau als dat van zijn voorganger, de GLK. De Nederlandse marktintroductie staat gepland voor september.

Op zoek naar een Mercedes-Benz GLC 250 4Matic?
bynco heeft er 6 vanaf € 43.675,-

Mercedes-Benz GLC 250 4Matic

Na de GLE en GLE Coupé is de GLC het derde SUV-model dat Mercedes-Benz dit jaar introduceert. Dankzij het interieurdesign en de uitrustingslijnen AMG Line, EXCLUSIVE en OFF-ROAD exterieur kunnen klanten een extra sportief, exclusief of cross-country accent aan hun GLC meegeven. Bovendien is er keuze uit  uitrustingspakketten, waaronder het bekende nightpakket, 12 verschillende carrosseriekleuren en 15 velgdesigns tot maximaal 20 inch.

Mercedes-Benz GLC

Ook  zijn er tal van mogelijkheden voor verdere personalisatie van het interieur. Het aanbod loopt hier uiteen van design- en uitrustingslijnen als AMG Line en EXCLUSIVE en stoel- en portierbekleding in stof, lederlook ARTICO, microvezel DINAMICA en leder of designo nappaleder in de kleuren zwart, zijdebeige, espressobruin, zadelbruin of platinawit pearl (alleen designo). Sierdelen zijn er in aluminium, carbon of hout. In lijn met andere modelseries van Mercedes-Benz in Nederland is voor de GLC ook een Ambition- en Prestigepakket beschikbaar.

Traditiegetrouw volgt er bij de marktintroductie direct ook een Edition 1-uitvoering die met alle motoren gecombineerd kan worden. Deze bijzonder exclusieve versie is onder andere voorzien van AMG Line exterieur met AMG-bumper vóór en achter, 20 inch multispaaks velgen, warmtewerend donkergetint glas vanaf de B-stijl en 'Edition 1' emblemen op de voorspatschermen. Voor het interieur is er keuze uit kwalitatief hoogwaardig zwart designo nappaleer of tweekleurig platinawit pearl/zwart, in beide gevallen met ruitpatroon.

Assistentiesystemen als COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, zijwindassistent, ATTENTION ASSIST of ESP met dynamische bochtenassistent en de permanente vierwielaandrijving 4MATIC behoren alle tot de standaarduitrusting. Minder stress voor de bestuurder en extra veiligheid voor de overige inzittenden is te danken aan het optionele, vernieuwde rijassistentiepakket plus. Op speciale wens en exclusief in deze klasse levert Mercedes-Benz de GLC tevens met AIR BODY CONTROL luchtvering, het uitgebreidere rijdynamieksysteem DYNAMIC SELECT en het offroad-techniekpakket met maximaal vijf individuele offroad standen. Die versterken zowel het rijcomfort als de sportieve eigenschappen, op welke ondergrond dan ook.

De prijzen:

  • GLC 220 d 4MATIC € 54.795
  • GLC 250 d 4MATIC € 57.795
  • GLC 250 4MATIC € 58.795

De Mercedes-Benz GLC is per direct te bestellen en staat in september bij de dealer.

AutoCoach
AutoCoach