2 juni 2016
Mercedes-Benz E-Klasse
Nieuws

Mercedes-Benz E-Klasse

Mercedes E-Klasse wint onderscheiding voor interieur

2 juni 2016 - Mercedes-Benz heeft dit jaar drie 'Automotive Interiors Expo Awards' ontvangen. Hartmut Sinkwitz, Hoofd Interieurdesign, werd door de 17-koppige jury van auto- en designjournalisten uitgeroepen tot Interieurdesigner van het Jaar. De nieuwe E-Klasse won de onderscheiding voor het beste interieur voor een serieproductieauto. Tegelijkertijd werden de touch control buttons op het stuurwiel van de nieuwe E-Klasse verkozen tot Interieurinnovatie van het Jaar. De prijsuitreiking vond plaats op 31 mei in Stuttgart als onderdeel van de ‘Automotive Interiors Expo 2016'.

"Met het interieur van de nieuwe E-Klasse geven we een nieuwe invulling aan ‘modern luxury'", aldus Hartmut Sinkwitz, Hoofd Interieurdesign. "We hebben voor de E-Klasse een ruim en intelligent interieur ontworpen. Trouw blijvend aan Mercedes-Benz' designfilosofie van sensuele puurheid onderscheidt het interieur zich door technologische innovatie en een hoogwaardige uitrusting, om de bestuurder en voorpassagier te verwennen in een aangename ambiance. Niet alleen creëert de E-Klasse met zijn interieur nieuwe maatstaven in de klasse van luxe limousines; naast een werkplek en privévertrek voegt hij nu een 'derde ruimte' aan zijn mogelijkheden toe: een leefomgeving waarin passagiers kunnen genieten van moderne luxe".

Mercedes-Benz E-Klasse

De E-Klasse is de eerste Mercedes-Benz die beschikt over touch control buttons op het stuurwiel. Ze bieden de bestuurder de mogelijkheid om het complete infotainmentsysteem te bedienen via vingergebaren, zonder de handen van het stuur te hoeven halen.

Op zoek naar een Mercedes-Benz E-Klasse E200?
bynco heeft er 5 vanaf € 32.845,-

Mercedes-Benz E-Klasse E200

KwikFit