Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain combineert de vooruitstrevende techniek en het comfort van de E-Klasse met de terreinwaardigehdi en de stoere uitstraling van een SUV.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 75.776,-
 CO2-uitstoot: 153 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 16.671,-

 
Bijtelling "Mercedes-Benz E-Klasse Estate E220d 4Matic All-Terrain"
 
Bijtelling per jaar€ 8.627,-
Bijtelling per maand€ 719,-
 
Volvo V90Volvo V90
"D4 Kinetic"
Jaguar XF SportbrakeJaguar XF Sportbrake
"E-Performance Pure"
logoBMW 5-Serie Touring
"520d"
Volvo V90 Cross CountryVolvo V90 Cross Country
"D4 AWD"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum