10 december 2007
 

Maserati GranTurismo

Quote-lezers kiezen Maserati GranTurismo tot Quoto van het Jaar

Autozine
10 december 2007 | Het zakenblad Quote heeft de afgelopen twee maanden de verkiezing "Quoto van het Jaar 2007" georganiseerd. Naast de nieuwe Maserati GranTurismo waren ook de Rolls-Royce Drophead Coupé, Audi R8, Porsche Cayenne, Aston Martin V8 Vantage Roadster en Fiat 500 door een panel genomineerd voor de onderscheiding.

Op zoek naar een Maserati Gran Turismo?
DAS import heeft er 1 vanaf € 176.903,-

Maserati Gran Turismo

Quotenet mag zich maandelijks verheugen op meer dan 150.000 bezoekers. Zestienduizend van hen hebben de afgelopen twee maanden de moeite genomen om hun stem uit te brengen op hun voorkeursauto. Hoofdredacteur Van Stokkum: "Onze zes finalisten hadden het allemaal in zich om op de hoogste trede van het schavot terecht te komen en de strijd was hevig. Lange tijd leek het alsof de Audi R8 zou gaan winnen, maar de Maserati zette een felle eindspurt in. Gezien het hoge aantal quotenet-stemmers kan worden geconcludeerd dat de verkiezing onze doelgroep zeer aanspreekt. Volgend jaar gaan we het zeker weer doen".

Maserati Gran Turismo

Bij de beoordeling door de deelnemers was de Italiaanse GranTurismo zijn concurrenten vooral de baas omdat de Maserati zowel geschikt is voor een dag lang cruisen op meer of minder hoge snelheid als voor een bezoek aan de binnenstad. Ook vonden de stemmers het credo van Maserati "excellence through passion" terug in het nieuwste model uit Modena.

De shortlist voor de verkiezing werd bepaald door een panel, waarvan de leden op diverse terreinen hun sporen hebben verdiend. De uiteindelijke uitverkiezing werd bepaald door de 16.000 stemmende bezoekers van Quotenet.

  1. Maserati GranTurismo (8.5)
  2. Rolls-Royce Drophead Coupé (8.4)
  3. Audi R8 (8.2)
  4. Porsche Cayenne (7.6)
  5. Aston Martin V8 Vantage Roadster (7.3)
  6. Fiat 500 (7.2)
Nieuwe vloermatten voor de Gran Turismo?
Dat kan! Vanaf € 90,-
Just Carpets.nl

Zeda is laatste Maserati GranTurismoZeda is laatste Maserati GranTurismo
11 november 2019
Maserati Granturismo MC Stradale op showMaserati Granturismo MC Stradale op show
27 februari 2013
Vernieuwde Maserati Granturismo SportVernieuwde Maserati Granturismo Sport
20 februari 2012
Maserati GT MC debuteert in AmerikaMaserati GT MC debuteert in Amerika
20 april 2011
 

Info

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum