26 februari 2008

Maserati GranTurismo S

Maserati presenteert de GranTurismo S in Geneve

26 februari 2008 - Een jaar na de onthulling van de GranTurismo keert Maserati naar de Autosalon van Genève terug met wederom een wereldpremière: de GranTurismo S.

De nieuwe Maserati beschikt over een 440 pk sterke 4.7 V8 krachtbron met een electro-hydraulische versnellingsbak met snelle MC-Shift schakeling in een transaxle configuratie.

Maserati Gran Turismo

De GranTurismo S maakt gebruik van het high-performance remsysteem dat in samenwerking met Brembo is ontwikkeld en dat voor de eerste keer is geïntroduceerd op de Maserati Quattroporte Sport GT S. Het systeem beschikt over dubbele gegoten remschijven - een legering van gietijzer en aluminium, gekoppeld aan aluminium mono-bloc 6-remklauwen met zes zuigers.

Aan de buitenzijde is de Maserati GranTurismo S herkenbaar aan een aantal esthetische modificaties. Deze zorgen er voor dat het koetswerk een sportievere uitstraling heeft.

Maserati Gran Turismo

De bekleding in het interieur met Poltrona Frau leer en Alcantara weerspiegelt de sportieve flair van de Maserati GranTurismo S; de nauwomsluitende voor- en achterstoelen onderscheiden zich door hun nieuwe ontwerp met de horizontale biezen op de zittingen en de rugleuningen.

IkWilVanMijnAutoAf
XLLease