16 december 2015
Lexus RX

Lexus RX

Acteur Jude Law promoot Lexus RX

Autozine
16 december 2015 | Lexus kondigt vandaag een creatieve samenwerking aan met Hollywoodacteur en -producer Jude Law voor de lancering van ‘The Life RX'. De campagne moet zet de compleet nieuwe Lexus RX op de kaart zetten. Jude Law gaat op een unieke manier met Lexus werken: de klant kan zichzelf onderdompelen én laten onderdompelen in ‘The Life RX', met interactieve video's en theater. Daarnaast schittert Jude Law in een tv-commercial, geschoten aan de betoverende Franse Rivièra en in de prachtige heuvels rondom het Italiaanse dorp Fiuggi.

Op zoek naar een Lexus RX?
bynco heeft er 7 vanaf € 45.304,-

Lexus RX

De tv-commercial wordt vandaag gelanceerd in heel Europa. Daarin is een valetmedewerker te zien die de sleutels van Jude Laws RX krijgt aangereikt en plaatsneemt in de SUV. Dan begint hij aan een buitengewone reis. Doordat de commercial is gefilmd vanuit het perspectief van de hoofdpersoon, komt het publiek middenin een spannende nieuwe wereld terecht. Als de eigenzinnige valetmedewerker terugkeert naar het hotel haalt Jude Law zijn sleutels op en krijgt hij zijn Lexus terug. Hij merkt meteen dat er iets veranderd is en rijdt doelbewust weg; de valetmedewerker achter zich latend die ‘The Life RX' zojuist heel even heeft ervaren.

Lexus RX

Over de campagne vertelt Jude Law: "Ik houd van autorijden en het gevoel van ontsnappen dat erbij hoort. Het concept van ‘The Life RX' vond ik zo interessant omdat de juiste auto inderdaad de sleutel kan zijn tot een onalledaagse ervaring. Het team van Lexus wilde iets meeslepends tot leven brengen, iets wat iedereen mee zou nemen op deze reis. Dat wilde ik graag verkennen".

Alain Uyttenhoven, Head of Lexus Europe, licht toe: "We zijn ontzettend enthousiast over de samenwerking met Jude Law, een fantastische acteur en een echte gentleman. ‘The Life RX' laat zien dat de Lexus RX een andere, onvergetelijke productervaring biedt, gebaseerd op een gedurfd design, innovatieve technologieën en bovenal een premium gevoel van luxe. Het verstrekken van een ongeëvenaarde luxe-ervaring behoort tot het hart van het Lexus DNA. Deze boodschap wilden we tot leven brengen met een innovatieve introductiecampagne en tv-commercial"​

De nieuwe, 4e generatie Lexus RX is nu te koop voor prijzen vanaf 69.990 euro.

AutoCoach
Vernieuwde Lexus RX kost 76.995 euroVernieuwde Lexus RX kost 76.995 euro
20 september 2019
Lexus vernieuwt RX 450h voor 2020Lexus vernieuwt RX 450h voor 2020
30 mei 2019
Lexus maakt prijzen RX 450hL bekendLexus maakt prijzen RX 450hL bekend
21 maart 2018
Lexus introduceert 450hLLexus introduceert 450hL
30 november 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum