29 november 2017
Land Rover Range Rover

Range Rover

Range Rover toont vernieuwde SVAutobiography

Autozine
29 november 2017 | Land Rover toont de vernieuwde Range Rover SVAutobiography tijdens de Los Angeles Auto Show (1 t/m 10 december 2017). De Land Rover Range Rover SVAutobiography is verkrijgbaar met een standaard of verlengde wielbasis. In de motorenrange is de nieuwe, geavanceerde plug-inhybride (benzine-elektrisch) aandrijflijn P400e opgenomen met een elektrische range van tot 51 kilometer. Behalve de bestaande TDV6 en SDV8 dieselmotoren kan er ook gekozen worden voor de opgewaardeerde V8 Supercharged benzinemotor met (415 kW) 565 pk.
AutoCoach

Executive Class-achterstoelen vormen het speerpunt van de luxueuze uitvoering. Passagiers kunnen achterin, in het geval van de verlengde wielbasis, genieten van ruim 1,2 meter beenruimte, terwijl nieuwe zetels met tussenschuimlagen het welzijn van de inzittenden naar een hoger niveau tillen. Met een kantelbare rugleuning tot wel 40 graden, een hot stone-massagefunctie, verwarmde kuit- en voetsteunen en 22-voudige stoelverstelling biedt het passagierscompartiment achterin een bijzondere ervaring.

Land Rover Range Rover

De middenconsole loopt helemaal door tot de achterstoelen en geeft de passagiers achterin de mogelijkheid om met een druk op te knop de achterdeuren volautomatisch te sluiten. Elektronisch neerklapbare tablets achterin en geïntegreerde entertainmentdisplays verzekeren dat inzittenden de 4G WiFi-connectiviteit comfortabel kunnen gebruiken voor werk of ontspanning. Een verborgen koelkast tussen de achterstoelen biedt plaats aan twee wijnlessen of vier 600 ml flessen. De rechter achterstoel is opklapbaar voor het vervoeren van lange voorwerpen. Klanten kunnen bovendien voor het eerst een Power Deployable Veneered Loadspace Floor bestellen, waardoor het laden en lossen van bagage eenvoudiger wordt dan voorheen.

Land Rover Range Rover

Een exclusief uurwerk van Zenith, geïnspireerd op het Elite 6150 horloge, is geïntegreerd in de achterconsole. De geribbelde rand van het uurwerk complementeert de afwerking van de start/stop-knop, transmissiehendel en voetpedalen. Jaguar Land Rovers elegante en intuïtieve Touch Pro Duo infotainmentsysteem met twee HD-touchscreens fungeert als digitale butler voor de 21ste eeuw. Informatie kan van het ene scherm eenvoudig naar het andere display geswipet worden, een voorbeeld van ongeëvenaarde functionaliteit en gebruiksgemak.

Land Rover Range Rover

De Range Rover SVAutobiography wordt geheel met de hand afgewerkt in het SVO Technical Centre in Warwickshire in het Verenigd Koninkrijk. De luxueuze SUV beleeft zijn wereldpremière tijdens de Los Angeles International Auto Show. Land Rover presenteert de nieuwe Range Rover SVAutobiography samen met andere primeurs, zoals de extreme Discovery SVX, de krachtige Rover Sport SVR en de op de bestuurder georiënteerde SVAutobiography Dynamic.

Dutchlease
Range Rover tijdelijk als Ultimate EditiRange Rover tijdelijk als Ultimate Editi
24 augustus 2021
Range Rover bouwt serie in Orchard GreenRange Rover bouwt serie in Orchard Green
31 maart 2021
Range Rover krijgt diesel mild hybridRange Rover krijgt diesel mild hybrid
15 juli 2020
Range Rover nu als Fifty EditionRange Rover nu als Fifty Edition
17 juni 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum