28 oktober 2013
Land Rover Range Rover

Range Rover

Nieuwe Range Rover krijgt Long Wheelbase

Autozine
28 oktober 2013 | De nieuwe Range Rover is voortaan ook leverbaar met Long Wheelbase. Als eerste Range Rover met lange wielbasis in 20 jaar, speelt de nieuwe uitvoering in op de vraag van een toenemend aantal klanten dat op zoek is naar de ultieme SUV. De eerste auto's zullen vanaf maart 2014 aan klanten worden afgeleverd.

Dankzij het ontwerp is de beenruimte voor de achterpassagiers toegenomen met 140 mm. Op uitvoeringen met "Executive Class Seating" kunnen de rugleuningen achterin worden versteld over een grotere hoek van 17 graden.

Land Rover Range Rover

De voorpassagiersstoel kan vanaf de achterbank naar voren worden geschoven (passenger seat away) voor meer ruimte en zitcomfort achterin. De exclusiviteit van de Long Wheelbase-uitvoering wordt nog benadrukt door de geïntegreerde rolgordijnen voor de achterportierruiten en het standaard glazen panoramadak. Daarnaast zijn er extra opbergmogelijkheden in het interieur.

Uitvoeringen van de Range Rover Long Wheelbase zijn voorzien van karakteristieke 'L'-badges in de accentlijsten op de onderzijde van de portieren.

De Long Wheelbase zal worden aangeboden als Range Rover Vogue en als Range Rover Autobiography, met zowel de TDV6 en SDV8 dieselmotoren als de V8 Supercharged benzinemotor. Later in 2014 wordt de Long Wheelbase ook beschikbaar als Hybrid, in de uitvoeringen Range Rover Vogue SE en Range Rover Autobiography.

IkWilVanMijnAutoAf
Range Rover tijdelijk als Ultimate EditiRange Rover tijdelijk als Ultimate Editi
24 augustus 2021
Range Rover bouwt serie in Orchard GreenRange Rover bouwt serie in Orchard Green
31 maart 2021
Range Rover krijgt diesel mild hybridRange Rover krijgt diesel mild hybrid
15 juli 2020
Range Rover nu als Fifty EditionRange Rover nu als Fifty Edition
17 juni 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum