4 november 2011
Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon

Nieuwe uitvoeringen Lancia Ypsilon

Autozine
4 november 2011 | De Lancia Ypsilon wordt in december leverbaar in Black and Red en in Silver uitvoering. Eerstgenoemde, de Blac and Red, is te combineren met diverse optiepakketten, terwijl de Lancia Ypsilon Silver al vanaf 12.900 euro in de prijslijst staat.
AutoCoach

De Lancia Ypsilon Black and Red wordt leverbaar als 1.2 8v voor € 13.400,- en als belastingvrije TwinAir voor € 14.400,-. In totaal zijn vier kleuren beschikbaar: Rosso Fiamma, Rosso Argilla, Nero Vulcano en de b-colore lak Rosso Argilla/Nero Vulcano. In het interieur valt de zwart/rode stoffen bekleding op en zijn onder meer airconditioning en radio/CD-speler opgenomen in de standaarduitrusting.

Lancia Ypsilon

De Black and Red is te combineren met de optiepakketten: Pack iLook en Pack iLike. Het Pack iLook geeft een sportief uiterlijk. Het pakket bestaat uit lichtmetalen velgen, getinte ramen en mistlampen voor € 500,-. Hierdoor biedt het een voordeel van € 365,- op de uitvoering met 1.2 8v motor.

Het Pack iLike biedt een combinatie van een sportief uiterlijk met een audiosysteem. Dit pakket bestaat uit lichtmetalen velgen, donkere ramen en het 360º HIFI Sound System inclusief 8-kanaals digitale versterker, 4 mid-woofers (80W) en 4 dome tweeters. De meerprijs van dit pakket bedraagt € 870,- en biedt een voordeel van € 565,- op de Ypsilon met 1.2 8v motor.

Lancia Ypsilon

Naast de Black&Red is nu ook de nieuwe Silver-uitvoering te bestellen waardoor de vanafprijs van de Lancia Ypsilon € 12.900,- bedraagt. De Silver kenmerkt zich door de grijze stoffen bekleding. De Silver wordt ook leverbaar met een "TwinAir" motor, waarvoor dankzij de geringe CO2-uitstoot geen BPM en wegenbelasting betaald hoeft te worden, terwijl de bijtelling voor de zakelijke rijder 14% bedraagt.

Op zoek naar een Lancia Ypsilon?
bynco heeft er 1 vanaf € 8.480,-

Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon ondergaat faceliftLancia Ypsilon ondergaat facelift
15 september 2015
Lancia Ypsilon nu ook als MomoDesignLancia Ypsilon nu ook als MomoDesign
5 september 2013
Lancia Ypsilon tijdelijk als Silver PlusLancia Ypsilon tijdelijk als Silver Plus
24 januari 2013
Lancia Ypsilon nu ook als CNG EcochicLancia Ypsilon nu ook als CNG Ecochic
11 januari 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum