5 september 2013
Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon nu ook als MomoDesign

Autozine
5 september 2013 | In navolging van de Lancia Delta S by MomoDesign heeft nu ook de compactste Lancia in vergelijkbaar modieus maatpak een prijs. De Lancia Ypsilon S MomoDesign is er vanaf 14.310 euro.
 

Lancia is voor de Ypsilon en Delta een samenwerking aangegaan met het Milanese MomoDesign. Het Italiaanse modemerk is bekend van helmen, horloges, brillen, schoenen en tassen.

Lancia Ypsilon

De Lancia Ypsilon S MomoDesign is te herkennen aan de "Dark Chrome" grille, de achterbumper met diffuser-look, de deurgrepen in carrosseriekleur, het MomoDesign-logo op de B-stijl en de standaard zwarte lichtmetalen 15-inch velgen. Optioneel is 16-inch ook mogelijk.

De Lancia Ypsilon S MomoDesign is leverbaar in acht exterieurkleuren, terwijl er vijf varianten als 'B-colore' mogelijk zijn: motorkap, dak en achterklep zijn matzwart. De blauwe exterieurkleur Blu Zaffiro is geheel nieuw en alleen te bestellen in combinatie met de S MomoDesign. Binnenin is het thema doorgevoerd met zwarte bekleding en MomoDesign-logo's op rugleuningen. Het instrumentenpaneel is voorzien van een sportieve lay-out en gele wijzerplaten.

De Lancia Ypsilon S MomoDesign is met de TwinAir Turbo te bestellen vanaf € 14.310,-.