13 april 2011
Lancia Ypsilon

Lancia Ypsilon

Lancia maakt prijs nieuwe Ypsilon bekend

Autozine
13 april 2011 | Andrea Formica is wereldwijd hoofd van de merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia en voor Jeep in Europa. Speciaal voor de AutoRAI komt de Fiat CEO naar Nederland om de prijs van de Ypsilon bekend te maken. De Ypsilon gaat 15.000 euro kosten in Gold-uitvoering.
 

Formica: "Nederland heeft een speciale plek binnen ons bedrijf. Als betrekkelijk klein land, doet het grote dingen voor een wereldwijde organisatie als Fiat S.p.A.. De Nederlandse markt is tevens een bijzondere, zowel qua regels als in haar streven. Zo wil Nederland voorop lopen op het gebied van duurzaamheid, en dat is iets waar onze organisatie graag bij aansluit".

Lancia Ypsilon

Dankzij moderne technieken is de TwinAir motor van de nieuwe Ypsilon zo schoon en zuinig dat de overheid het model beloont en vrijstelt van BPM en wegenbelasting.

Ter introductie wordt de nieuwe Lancia Ypsilon TwinAir aangeboden in de compleet uitgeruste Gold versie. Later volgen twee andere uitrustingsniveaus, Silver en Platinum. De 'Lancia Ypsilon TwinAir Gold Dolce Vita' is standaard voorzien van onder andere airconditioning, radio/cd/mp3 speler, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten voor, cruise control, parkeersensoren achter, en regen- en verlichtingsensoren.

De nieuwe Lancia Ypsilon TwinAir S&S Gold kost €15.000.