25 september 2008
Lancia Ypsilon (2003 - 2011)
Nieuws

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia toont Ypsilon Versus op Autosalon van Parijs

25 september 2008 - In Parijs schittert de Ypsilon Versus, een unieke versie die het resultaat is van de samenwerking tussen Lancia en Versus, een merk van de Versace Group. Met een affiniteit voor een jonge, dynamische stijl speelt Versus in op de smaak van een koperspubliek dat zich zeer bewust is van modetrends.

De showauto is een voorbode van een speciale, gelimiteerde (500 stuks) modelreeks, waarvan de productie in maart 2009 zal starten. De auto bevestigt Lancia's interesse in de wereld van mode. Ondanks de duidelijke verschillen tussen automobielen en mode delen beide werelden een aantal belangrijke kwaliteiten, zoals talent, creativiteit en innovatie.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De Ypsilon Versus showauto herbergt een aantal uiterlijke eigenschappen die zorgen voor een grote visuele impact. Te beginnen met de speciale Bronzino Bronze carrosseriekleur, waarbij het Versus-logo op het dak is geschilderd. Verder beschikt de auto over 16-inch lichtmetalen velgen. De brons/chromen afwerking is tevens terug te vinden op de grille, de portiergrepen, de sierlijsten op de deuren en achterbumper en de kofferklep handgreep, ondersteund door het Versus-logo.

In het interieur doet de bekleding sterk denken aan de wereld van de mode. Het middelste deel is van bruin leer met het 'Versus' logo in reliëf gedrukt. De hoofdsteun is afgewerkt met leer in een pareleffect en is versierd met het Versus-logo in reliëf, evenals het dashboard en de deurpanelen. Het instrumentenpaneel, de dorpelplaat en de versnellingsbak zijn ook afgewerkt met brons chroom.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)