Kia XCeed

Bijtelling leaseauto

Kia XCeed

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Kia XCeed is een mix van personenauto en SUV. Helaas biedt de XCeed niet het beste van beide. Het weggedrag en verbruik zijn niet beter dan van een SUV. Wel een rijke uitrusting en fraai uiterlijk.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 37.450,-
 CO2-uitstoot: 159 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 8.239,-

 
Bijtelling "Kia XCeed 1.6 T-GDi DynamicPlusLine DTC"
 
Bijtelling per jaar€ 3.139,-
Bijtelling per maand€ 262,-
 

Op zoek naar een Kia XCeed?
bynco heeft er 4 vanaf € 24.840,-

Kia XCeed

Kia NiroKia Niro
"e-Niro DynamicLine"
Dacia DusterDacia Duster
"TCe 100 Essential"
Citroën C4 CactusCitroën C4 Cactus
"PureTech 110 Feel"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum