12 januari 2016
Kia Niro

Kia Niro

Kia geeft eerste beeld Niro Hybrid Utility Vehicle vrij

Autozine
12 januari 2016 | Kia maakt zich op voor de introductie van een compleet nieuw model: de Niro Hybrid Utility Vehicle. Het merk laat vandaag twee foto's zien, die een eerste indruk geven van een veelzijdige en ruime Niro. De Niro wordt in februari voor het eerst gepresenteerd op de Chicago Auto Show 2016.

Op zoek naar een Kia Niro?
bynco heeft er 3 vanaf € 27.300,-

Kia Niro

De vormgeving van de Kia Niro is tot stand gekomen in de Kia-designcentra in Californië (VS) en Namyang (Korea). Het ontwerp combineert de uitstraling van een compacte SUV met een modern, aerodynamisch koetswerk en subtiele stijldetails.

Kia Niro

De foto's onthullen een hoge heuplijn en hooggeplaatste achterlichten, die opgaan in een overzichtelijke achterzijde. De smalle, scherpe stijllijn en de achterste ramen benadrukken het slanke profiel van de auto, terwijl ze tegelijkertijd meer ruimte bieden aan de forse wielkasten van de Niro.

De Kia Niro is het eerste model dat is gebaseerd op het nieuwe, speciale eco-car platform van Kia. Daarmee realiseert de HUV naar verwachting een CO2-uitstoot van onder de 89 g/km (gecombineerd, NEDC) dankzij de compleet nieuwe benzine-elektrische hybride aandrijflijn. Degenoemde waarden zijn in verband met verdere ontwikkelingen en homologatie nog aan verandering onderhevig.

Kia Niro

Op zoek naar een Kia Niro?
DAS import heeft er 200 vanaf € 16.969,-

Kia Niro

Nieuwe uitvoeringen Kia NiroNieuwe uitvoeringen Kia Niro
19 november 2020
Politie test Kia e-NiroPolitie test Kia e-Niro
6 september 2019
Kia prijst vernieuwde Niro Hybrid 2019Kia prijst vernieuwde Niro Hybrid 2019
10 mei 2019
Kia Niro ondergaat faceliftKia Niro ondergaat facelift
28 februari 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum